Mapei Primer MF

Mapei Primer MF

 74,34

Kontrollera På betongplattor och avjämningsmassor med hög fukthalt
Kontrollera Lösningsmedelsfri
Kontrollera Primer för fuktkänsliga golvbeläggningar

ANSÖKAN

På betongplattor och avjämningsmassor med hög fukthalt och högt pH-värde, innan fuktkänsliga golvbeläggningar som trä, gummi eller vinyl appliceras. Primer MF kan appliceras på underlag med en luftfuktighet på upp till 6 % CM (mätt med en kemisk hygrometer – UNI 10329) eller en relativ luftfuktighet på upp till 100 % (mätt på plats med en hygrometrisk sond – ASTM F2170 – BS 8203). Dessutom kan den användas för att förstärka lösa och/eller försvagade delar.

Exempel på tillämpningar

  • Lösa fuktrelaterade problem med betonggolvplattor eller cementgolv, innan en fuktkänslig golvbeläggning appliceras.
  • Förstärkning av svaga cementunderlag.
  • Dammtålig behandling av lösa cement- eller torra gipsunderlag.
  • Bindemedel när det blandas med kvarts för framställning av ett syntetiskt murbruk för mindre utjämnings- och reparationsarbeten.

TEKNISKA EGENSKAPER

Primer MF är en lösningsmedelsfri, lågviskös tvåkomponentsprodukt som består av 100 % fast epoxiharts och tränger mycket väl in i porerna i substratet. Eftersom Primer MF helt saknar lösningsmedel är den inte brännbar. Dessutom har produkten endast en svag lukt som är typisk för hartsbaserade produkter. Därför är den bra att använda på byggarbetsplatser nära bostads- och arbetsmiljöer (t.ex. lägenheter, skolor, kontor osv.). När Primer MF har applicerats och hartserna har polymeriserats har substratets genomsläpplighet minskat kraftigt samtidigt som substratet har blivit intakt, starkare och mer slitstarkt.

KONSUMTION

0,200-0,400 kg/m2 per lager, beroende på underlagets ojämnhet och absorptionsförmåga (7,5-15 m2 per enhet på 6 kg).

Ytterligare information

Vikt 6 kg

Varumärke

Mapei

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Primer MF”