Multi Cover Premium+ 1000mm x 50m Stucloper

Multi Cover Premium+ 1000mm x 50m Stucloper

 80,12

kijk op Antislip-lag
kijk op Schokabsorberend
kijk op Ljus lämpligt (70gr/m2/24 timmar)
kijk op Vochtdichte bovenlaag

Zakelijke klant? Vi erbjuder rabatt vid ett stort afname. Läs här mer eller fråga direkt om ett erbjudande

Produkten

Multi Cover Premium+ är en självständig avdekvlies för temporärt skydd av vingar och trappor. Den avdekvlies består av två lager. Den halkskyddande beläggningen är non-woven och försedd med en speciell, vätskevävd kleeflaag. Zo bleibt het altijd vast aan de golvet liggen. Den övre våningen kan inte tillåta eventuella restdämpningar i det underliggande golvet. Van bovenaf is deze folie vochtdicht. Tack vare den stroeve bovenlaag kan vuil niet doordringen. Multi Cover Premium+ skyddar snabbt och enkelt golvet eller vallen på ett enkelt sätt.

Användning

Under nybyggnads-, renoverings- och underhållsarbeten erbjuder Multi Cover Premium + ett säkert skydd för laminaat, linoleum, tegel och trätrappor. Multi Cover Premium + är tack vare den fuktdörrslående folien speciellt anpassat för vingar som vid installationen inte behöver vara ljusa, såsom parkett, keramik och gietvloeren. Multi Cover Ademend är anpassat för att hantera de svåraste typerna av vattendörrar, såsom de flesta typer av naturstenar, och är därför lämplig för att hantera de svåraste vattendörrarna. Denna har en vattendörrsläckningsförmåga på 2000gr/m2/24u.

Multi Cover Premium+ är tillgängligt i flera olika storlekar. Multi Cover Premium+ är en 80 centimeter bred rullformad produkt för att täcka gelakade eller andra trappor. Detta format har varit standard på varje dal. De folie bleibt stevig vast op zijn plaats tack vare de självklevende onderlaag.

Egenskaper

Multi Cover Premium+ är genom kombinationen av non-woven afdekvlies och folie ett särskilt vackert material att använda. Det är lätt och snabbt att hantera. Den avdekvlies blir levereras på rullar med antislip-underlag på utsidan. Zo kan golvet eller fällan snabbt och enkelt bli afgedekt.

Tillämpning av Multi Cover Premium+ säkerställer ett säkert skydd av golv eller val. Multi Cover Premium+ är en bra och hållbar produkt för intensiv beskattning. De vochtdichte bovenlaag is eenzijdig ademend, wodurch een pas gelegde golv goed kan uitwasemen zonder het uithardingsprocess of het uittreden van dampen nadelig te beïnvloeden. Antislip-underlaget är självklevend och är därför alltid bra stort, vilket gör att glij- och struikelpartier kan förekomma. Multi Cover Premium+ är växtbaserat.

  • Gemakkelijke verwerking
  • Schokabsorberend
  • Ljus lämpligt (70gr/m2/24 timmar)
  • Antislip-lag
  • Vochtdichte bovenlaag
  • Tillgänglig för användning

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Varumärke

Easydek

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Multi Cover Premium+ 1000mm x 50m Stucloper”