Betong Cire-paket
 235,95 875,95 Select options

Betong Cire-paket

 235,95 875,95

Kontrollera Dekorativ färdigputs som är klar att använda
Kontrollera Mycket lämplig för golv och väggar, bänkskivor, duschar, trappor etc.
Kontrollera Lämplig som vattentät eller dekorativ finish

Affärskund? Vi erbjuder en rabatt för stora beställningar. Läs mer här eller begär en offert direkt

paketets innehåll

När du beställer det här paketet får du följande material:

 • Primer
 • cirkel av betong
  • Bas
  • harts
  • Pigment
 • tätningsmedel
 • PU topplack

Vi levererar tillräckligt med material för att täcka det antal m2 som du har beställt. Vad gör man med en annan mängd m2 än den som erbjuds? Antag att du har 47 m2 att bearbeta. Beställ sedan 2x 20m2 och 1x 10m2, så att du har tillräckligt med material för ditt projekt. Avrunda alltid uppåt för att undvika eventuell brist på material.

Vad är Concrete Cire?

Beton Cire är en högkvalitativ, vattentät cementbunden produkt. Den här produkten är inte blandad med vatten utan med en speciell harts som gör den stark och flexibel. Finishen sker med en speciell Sealer i kombination med en 2-komponents PU-lack. På grund av sin speciella sammansättning kan Beton Cire appliceras på nästan alla stabila ytor. Ett modernt betongutseende med obegränsade designmöjligheter för till exempel badrum, vardagsrum, kök, toalett eller affärslokaler. Lämplig för väggar, golv, möbler, toppar och trappor.

Egenskaper:

 • unikt naturligt utseende starkt,
 • slitstark och lättskött sömlös,
 • mögelfri och vattentät
 • lämplig för golvvärme
 • kan bara gå över kakelplattor

vattentät

Tack vare den unika sammansättningen och finishen är den mycket stark och vattentät. Tack vare denna kombination finns det många möjligheter och Beton Ciré används allt oftare i badrum och kök. Det är lämpligt att undvika platser där vatten stannar kvar under en längre tid. Vatten i kombination med tvålhaltiga produkter kan påverka skyddsskiktet efter en längre tid.

slitstark

Beton Cire är en stark, slitstark stuckatur som är mer hållbar än kalkbaserad stuckatur på grund av sin cementbas. En beläggning appliceras för att se till att den är reptålig, vatten- och smutsavvisande. Tack vare beläggningen är Beton Cire även lämplig som bänkskiva i köket. Denna beläggning garanterar att stuckaturen är skyddad i upp till 16 timmar mot aceton, te, kaffe och vin.

Sömlös

Beton Cire är vattentät, slitstark och har till skillnad från kakel inga fogar. I duschen är detta ett stort plus. Det finns inga fogar som förblir fuktiga och är känsliga för mögel. Väggarna är lätta att hålla rena, så mögel har ingen chans.

Hygienisk

Det är svårt för bakterier och svampar att fästa på ytan av Beton Cire. Det är en alkalisk golv- och väggfinish. Det betyder att den redan är svampdödande i sig själv och att bakterier inte kommer att känna sig hemma här. Dessutom appliceras en ytterligare beläggning. Detta gör Beton Cire till en extremt hygienisk finish för ditt badrum. En ytterligare fördel är att du inte längre drabbas av skadliga restprodukter från vanliga rengöringsmedel.

Hur bearbetar du Beton Cire? Och vilka verktyg behöver du?

Vi har sammanställt en fantastisk handbok för bearbetning av Beton Cire, som kan laddas ner under rubriken “Produktbilagor” ovan. Om du har några frågor om detta är vi redo att hjälpa dig.

Underhåll av Beton Cire

Det är enkelt, kvalitativt och bra att rengöra Beton Cire med Eco-cleaner , Power-Cleaner , Startpaket för golvunderhåll och rengöringsprodukter från Greenspeed .

Förebyggande underhåll Beton Cire

 • Använd skyddande filtkuddar av hög kvalitet under möbler, bord och stolar. ‘ Scratch no more ‘
 • Lägg alltid en dörrmatta framför ytterdörren. Detta förhindrar att småsten och sand kommer in. Täck gummit under dörrmattan med filt. Golvet får inte komma i direkt kontakt med gummi på grund av mjukgörarnas inverkan på golvet.
 • Byt ut hjulen under sätena mot hjul med mjukare, färglösa rullytor.
 • Lägg inte djurhudar på golvet för att förhindra missfärgning.
 • Använd inte aggressiva rengöringsmedel som grön tvål, ammoniak, allrengöringsmedel, vinäger eller blekmedel. Dessa produkter påverkar tätningsskiktet på ett sådant sätt att missfärgning kan uppstå. Använd helst våra underhållsprodukter som diskuteras i den här guiden.
 • Förhindra kontinuerlig vattenförorening (även under dörrmattor, blomkrukor etc. etc.).
 • Undvik fallande föremål så mycket som möjligt. Fallande föremål kan skada golvet.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Vierkante meter

2 meter x 12,5 meter = 25 M2, 2 meter x 20 meter = 40 M2, 4 till 5 M2, Upp till 10 kvadratmeter, Upp till 20 kvadratmeter, Upp till 5 kvadratmeter

Varumärke

Epoxywinkel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Betong Cire-paket”