gjutning av epoxi metallpigment epoxyshop
PourPoxy metallpigment
 6,75 39,95 Select options

PourPoxy metallpigment

 6,75 39,95

se Spektakulära färger
se Kan kombineras med andra pigment
se Ger varje projekt ett unikt utseende
Kies kleur
Kies hieronder je kleur
ametist lila
appelgront
blatt gront
ljusbla
brons guld
hummel gul
karibisk bla
smaragdgron
flash koppar
flash gold sv
gron guld
intensivt vitt
lapis blue sv
magenta lila
mintgron
havsblatt
onyx pearl black sv
rosenrod
kunglig bla
rubinrod
silvergra
tiger orange sv
turkosgron
violett lila sv

Vackra metalliska färgpigment från PourPoxy Pigments, tillgängliga i 24 färger.

Var kreativ! Med PourPoxy Pigments metalliska färgpigment kan du gå i alla riktningar: blanda den livfulla färgen med epoxiharts och skapa ditt eget konstverk, eller gör din egen färgade tvål, smycken, badspraybollar eller ljus. Du kan också kombinera olika pigment för att få en unik färg och ett unikt utseende.

Metallic Pigment Powder från PourPoxy är ett glimmerpulverbaserat pigmentpulver som ger genomskinlig epoxi metalliska virvlar. Det ger också en levande färg som ser väldigt unik ut. Använd den för att skapa konstverk av syntetiskt harts, för att fylla träbord med kristallklar epoxi eller för att färga epoxi när du fyller en form.

Relationer

I epoxi får pigmentet sin fulla färg genom att tillsätta 1 % till epoxihartset. Du kan naturligtvis själv avgöra detta. Mindre är möjligt, men om man lägger till mer än 1 % ger det ett annat resultat. Det garanterar att ditt projekt får ett unikt utseende gång på gång. Innehåll: en kruka med pigmentpulver har ett innehåll av 10, 50 eller 100 gram metalliskt epoxipigmentpulver. Pigmenten erbjuds i återförslutningsbara och återanvändbara förpackningar för torr och säker förvaring. Bilderna som visas är så exakta som möjligt, men på grund av variationer i skärminställningarna hos tittaren kan färgerna skilja sig från den faktiska bilden. Varje enskild färg visas lite annorlunda, kontakta oss om du har några frågor om en färg innan du köper.

Mica-pulverpigment används oftast för dekorativa ändamål. Testa, utvärdera och bestäm om glimmerpulvret är lämpligt innan det används fullt ut. Pigmenten är giftfria, grymma, icke-irriterande och skonsamma mot huden. Dessa pulverpigment är 100 % veganska, vilket innebär att det inte finns några animaliska produkter i pigmentpulvret.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
KGS verpakking

10 gram, 100 gram, 50 gram

PourPoxy Metalic Pigment Kleuren

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Varumärke

PourPoxy

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PourPoxy metallpigment”