Mapei Plastimul 1k Super Plus

 33,02

Kontrollera Vattentätning av fundament och bärande väggar
Kontrollera Lösningsmedelsfri
Kontrollera Vattentät elastisk överdrag

ANSÖKAN

  • Vattentätning av grundläggningar.
  • Vattentätning av bärande väggar.

Exempel på tillämpningar

  • Kall vattentät impregnering av murverk eller platsgjuten betong på full jord.
  • Vattentätning av plana eller böjda ytor i underjordiska konstruktioner, t.ex. tunnlar och underjordiska gångar.
  • Vattentätning av horisontella betongytor under avjämningsmassor med ett PE-separationsskikt (i dessa fall rekommenderar vi att man applicerar Mapelastic på avjämningsmassan innan man applicerar golvbeläggningen för att skydda avjämningsmassan).

TEKNISKA EGENSKAPER

Plastimul är en lösningsmedelsfri pasta som består av specialbitumen emulgerad i vatten och speciella fyllmedel med finkornig storlek, formulerad enligt en formel som utvecklats i MAPEI:s forskningslaboratorier. Plastimul har en thixotropisk viskositet, vilket gör att den är lätt att applicera för tätning av plana och lutande ytor. Efter fullständig torkning bildar Plastimul ett vattentätt plasttäcke, som inte återemulgerar efter långvarig nedsänkning i vatten, även om detta vatten uppvisar en svag påverkan av syror och baser, och som är motståndskraftigt mot aggressiv påverkan av ämnen i jorden. Plastimul uppfyller kraven för tjocka polymermodifierade bitumenbeläggningar i enlighet med EN 15814.

KONSUMTION

Ungefär 0,5 kg/m2 per mm utspädd produkt när den används som primer. Ungefär 1,7 kg/m2 per mm sömlös torr filmtjocklek på en plan yta. På ojämna ytor är förbrukningen högre. Observera att för att uppnå prestandanivåerna enligt standarden EN 15814 (se presentation av slutresultat i tabellen Tekniska data) måste minst två lager av produkten appliceras enligt standarden.

Ytterligare information

Vikt 12 kg

Varumärke

Mapei

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Plastimul 1k Super Plus”