Mapei Ultrabond Eco P909 2K

Mapei Ultrabond Eco P909 2K

 40,45

se Vatten- och lösningsmedelsfri
se Limning av alla typer och storlekar av trägolv.
se Lämplig för uppvärmda ytor

Ansökan

Limning av alla typer och storlekar av trägolv.

Exempel på tillämpningar

Ultrabond Eco P909 2K används för limning av trämosaik (EN13488), massivt trä utan tunga och spår (EN 13227), massivt trä med tunga och spår (EN 13226), förmonterade lövträplankor (EN 13629), parkettelement i flera lager (EN 13489) och alla typer av prefabricerad parkett på cementavjämningsmassa, Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto och liknande produkter; befintliga golv av keramiska plattor, marmor och terrazzo. Även på befintliga golv av keramik, marmor, terrazzo, befintliga golv av limträ och anhydritgolv. Dessutom är den lämplig för uppvärmda ytor.

Tekniska egenskaper

Ultrabond Eco P909 2K är ett vatten- och lösningsmedelsfritt tvåkomponentslim med mycket låga utsläpp av flyktiga organiska föreningar (EMICODE EC1 R Plus). Komponent A är en polyuretanpolymer och komponent B en flytande härdare. Efter att ha blandat de två komponenterna får man ett jämnt färgat lim som lätt kan appliceras med en tandad limkam. Reliefet (limspåret) på limmet är fortfarande utmärkt intakt. Efter härdning (ca 24 timmar vid rumstemperatur) genom kemisk reaktion bildar Ultrabond Eco P909 2K en stark limfilm som fäster starkt på alla substrat, även icke-absorberande substrat.

Förbrukning

Beroende på typ av underlag 800-1 000 g/m2.

Produktverktyg

För Mapei Ultrabond Eco P909 rekommenderas en kam för lino/marknadsklippning. Detta är den tandade spånhållaren med tänder B1 eller B11. På så sätt får du rätt mängd lim på ytan för att få en bra bindning.

Ytterligare information

Förpackning av KGS

10.00 kg

Varumärke

Mapei

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Ultrabond Eco P909 2K”