Mapei Ultrabond P990 1K

Mapei Ultrabond P990 1K

 67,73

se Kan användas på olika substrat
se Lämplig för alla typer av parkett med tunga och spår
se Lämplig för uppvärmda ytor

Ansökan

Limning av alla typer och format av parkett med tunga och spår, fanerparkett och duoplankor. Inte lämplig för användning av bottenlackerad, massiv fanerparkett och traditionell massiv parkett utan tunga och spår. Exempel på användningsområden Ultrabond P990 1K används för limning av fanerparkett, laminatparkett, plankor och alla typer av parkett på: cementgolv, avdragare gjorda med Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto och liknande produkter, gamla trägolv, keramik, marmor etc., anhydritgolv. Lämplig för uppvärmda substrat.

Tekniska egenskaper

Ultrabond P990 1K är ett fukthärdande polyuretanhartsbaserat lim som utvecklats i MAPEIs laboratorier och har följande egenskaper:

  • Enkomponentprodukt som är färdig att använda; det är inte nödvändigt att blanda med en härdare. Om produkten förvaras på rätt sätt kan överblivna mängder av produkten återanvändas senare;
  • lämplig för golvläggare som är allergiska mot epoxipolyuretanprodukter;
  • lätt att applicera, även vid låga temperaturer;
  • 30 % högre effektivitet jämfört med traditionella tvåkomponentslim, tack vare limets låga viskositet och goda spridbarhet även vid låga temperaturer;
  • Utmärkt limrelief och utmärkt täckning på baksidan av plattorna;
  • Mycket låg expansion, parkett förblir platt efter läggning;
  • Fri från lösningsmedel eller ämnen som avger en obehaglig lukt;
  • har låg miljöpåverkan; certifierad av GEV-institutet (EC1 R Plus) som en produkt med mycket låga utsläpp av flyktiga organiska föreningar.

Förbrukning

800-1000 g/m2

Produktverktyg

För Mapei Ultrabond P990 rekommenderas en kam för lino/marknadsklippning. Detta är den tandade spånhållaren med tänder B1 eller B11. På så sätt får du rätt mängd lim på ytan för att få en bra bindning.

Ytterligare information

Förpackning av KGS

15.00 kg

Varumärke

Mapei

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Ultrabond P990 1K”