Wilsor Jewelery harts UV
 18,95 27,95 Select options

Wilsor Jewelery harts UV

 18,95 27,95

se Hämmar med UV-ljus (solljus)
se 1 komponent, så ingen blandning krävs
se Helt genomskinlig

UV-harts/smyckenharts är ett 1-komponentsharts som härdar med hjälp av UV-ljus. UV-ljus är i dagsljus. Ju mer sol, desto mer UV-strålning. Det tar 5-10 minuter att härda i direkt solljus. Med en UV-lampa går det snabbare, det tar 2-4 minuter för UV-hartset att härda helt. UV-hartset torkar vackert klart och glansigt. En annan fördel är att det inte finns någon stickande lukt.

Använd denna UV-harts/smyckenharts för att göra smycken eller andra mindre projekt.

Låt fantasin flöda och skapa de vackraste kreationer. Använd färg, glitter, torkade blommor, berlocker eller silikonformar för ett vackert resultat. Se till att du inte använder för mycket färgämne, eftersom UV-strålarna inte når fram ordentligt och UV-hartset inte härdar ordentligt. Det är möjligt att härda flera lager ovanpå varandra. Så lägg ett lager under lampan varje gång eller låt det härda i solljuset och sedan ytterligare ett lager.

Instruktioner:

  • Skapa en arbetsyta som skyddas av en tidning eller t.ex. en sopsäck.
  • Använd silikonformar eller berlocker för att fylla med vårt UV-harts/smyckenharts.
  • Detta UV-harts är mycket lätt att applicera tack vare det praktiska munstycket.
  • Om du vill hälla blommor eller något annat litet i den, gör först ett tunt lager som du låter stelna. Sedan placerar du blomman på det härdade lagret, varefter du applicerar ytterligare ett lager UV-harts. Detta förhindrar att den flyter eller sjunker.
  • Använd detta UV-harts med glitter, pulver, alkoholbläck eller färgpigment för fantastiska resultat. Se till att du inte använder för mycket, eftersom UV-hartset då inte härdar ordentligt.
  • Förvaras stängd och mörkt efter användning.

Varumärke

Wilsor

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Wilsor Jewelery harts UV”