För företag

Om du vill ha ett nytt gjutgolv, en väggbeläggning eller ett underhållspaket för en yta på minst 100 m² för ditt hem eller företag kan du få en staplingsrabatt. Vi ber dig kontakta vår specialist på telefonnummer +31(0)85 – 620 70 90 (Nederländerna) eller på telefonnummer 0902 – 33 003 (Belgien).

Industriella gjutna golv

Vi erbjuder flera våningar som är mycket lämpliga för företag. Om du letar efter ett golv för en kontorsbyggnad där det är främst personalen som ska använda golvet rekommenderar vi vårt gjutna polyuretangolv. Kontakta oss per telefon och meddela oss dina specifikationer och önskemål för ditt utrymme så kommer vår rådgivare att sammanställa ett komplett paket för dig till ett mycket konkurrenskraftigt pris!

Ett gjutet golv i ett nybyggt hus

Våra gjutna golv är mycket populära i nybyggda hus. Detta beror på att gjutna golv kan gjutas (utan tröskel) över hela golvet, till och med badrummet! Detta ger en mycket lyxig effekt. Perfekt för en perfekt start i ditt nya hem. Visste du att gjutgolv också kan kombineras mycket bra med golvvärme?

Ett mycket starkt garagegolv

Vi erbjuder epoxigolv speciellt för garagegolv. Dessa golv är mycket motståndskraftiga, tål stor vikt och består till 100 % av epoxi. Om du letar efter en billigare variant, som dessutom är mindre tjock, bör du välja golvbeläggning. Fördelen med det här golvet är att du enkelt kan applicera golvet lager för lager på marken med en rulle.

Få ett anpassat pris

För stora beställningar på minst 100 m² ber vi dig kontakta vår expert per telefon. Du får ett konkurrenskraftigt pris för hela din beställning! Vi är tillgängliga från måndag till fredag från 09:00 till 17:30.

Fast delivery

Home in a week

A brands only

Top quality guaranteed

Expert advice

More than 10 years of experience

All RAL colors

Extensive selection