Företagsförfrågan

Projekt från 100 m² eller mer!

Är du intresserad av ett gjutgolv, epoxigolv eller golvbeläggning för ditt företagsprojekt? Du är också välkommen i affärssyfte.

Varför en offert via Flowresin.com?

Svar inom 24 timmar (under arbetsdagar). Ett skräddarsytt erbjudande med ett konkurrenskraftigt erbjudande och volymrabatter. Projektövervakning med en av våra golvspecialister. Mer än 10 000 produkter i lager. Snabb planering och snabb leverans.

Ofta ställda frågor om affärer

Har du några frågor? Ring gärna +31(0)85 – 620 70 90 under kontorstid. Vi har redan listat de fem vanligaste frågorna för dig.

1. Vad kan jag begära en offert för?

En offert kan begäras för projekt från 100 m2 och uppåt. Detta är möjligt å ena sidan för de produkter du vill beställa och å andra sidan för systemrådgivning med tillhörande offert. Du har också möjlighet att begära en offert för installation av ett gjutgolv för ett projekt som du vill påbörja/avsluta.

2. Lägger Flowresin.com golv själv?

Nej, vi installerar inte golv själva. Vi fokuserar enbart på innovation och kvalitet i våra produkter som gör att du och golvspecialister kan skapa ett vackert golv.

3. Vem gör jag affärer med om jag accepterar offerten?

Om du begär en offert för företag när du tillverkar golvet själv gör du affärer direkt med Flowresin.com. Om du har begärt en offert för att få ett golv lagt av en ansluten golvspecialist kan du göra affärer med golvspecialisten i fråga. Flowresin.com är mellanhanden i det här fallet.

3. Vem gör jag affärer med om jag accepterar offerten?

Om du begär en offert för företag när du tillverkar golvet själv gör du affärer direkt med Flowresin.com. Om du har begärt en offert för att få ett golv lagt av en ansluten golvspecialist kan du göra affärer med golvspecialisten i fråga. Flowresin.com är mellanhanden i det här fallet. Detta innebär att du i slutändan kommer att acceptera en golvspecialists offert och göra affärer med den parten. Vi fyller en förmedlingsfunktion, varvid vi naturligtvis tar hand om det noggranna urvalet av anslutna golvspecialister.

4. Hur länge är ett anbud giltigt?

Om du får en direkt offert från Flowresin.com är den giltig i 30 dagar. Detta gäller en offert för produkter eller systemrådgivning med offert. Om du begär en offert för golvläggning kan du vanligtvis ta hänsyn till 30 dagar. Den valda validiteten hos den relevanta golvspecialisten fungerar som en riktlinje i detta avseende.

5. Vad händer med mina personuppgifter?

Vi tar ditt företag och dina personuppgifter på allvar. Efter 30 dagar tar vi bort dina uppgifter och din offert från vårt system. Dina uppgifter kommer endast att delas med tredje part eller med våra anslutna golvspecialister om du har fått tillstånd till detta, efter ett positivt meddelande om den inlämnade offerten. Kontakten är trots allt nödvändig för att du slutligen ska kunna lägga golvet hos den golvspecialist du valt.

Ja, skicka mig en icke-bindande offert!

Business inquiry

*” anger obligatoriska fält

What kind of offer would you like to receive

Material*
Construction type*
Is there underfloor heating or do you want to install it?*
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Substrate type*
Contact person Mrs. / Mr.
Fast delivery

Home in a week

A brands only

Top quality guaranteed

Expert advice

More than 10 years of experience

All RAL colors

Extensive selection