Leverans snabbt

Mottagning i en vecka

Les marques A uniquement

Garanti för högsta kvalitet

Expertråd

Mer än 10 års erfarenhet

Användbara videoklipp för instruktion

Börja själv

Alla färger RAL

Vaste val

Syntetiska solarier

På flowresin.com kan du välja sols coulés och revêtements de sol för ditt badrum, ditt garage eller ditt kök.

Konst i renässans

Konsten att skapa en resina är mycket trendig! Du har kanske redan sett den på Instagram eller Pinterest. De mest populära verken är bord i form av trädstammar fyllda med färgad epoxi.

Solskydd

Vårt solskydd är det billigaste i vårt sortiment. Du kan enkelt applicera solremiss på din befintliga sol med hjälp av en roulett.

Colle

Vårt sortiment av bindemedel för PVC lämpar sig lika väl för PVC souple som för PVC dur. När man tänker på PVC souple tänker man ofta på vägg- och solskydd.

5/5

Utmärkt service och tillgänglighet

“Min beställning med olika produkter för badrummet har levererats utan problem. Tyvärr har en produkt blivit skadad under transporten, men detta har lösts perfekt och snabbt av Epoxywinkel.”

– Tycho

5/5

Rådgivning och snabba råd och utmärkta produkter

“Det finns så många olika produkter, men efter en filmkupp kunde de säga exakt vad jag behövde. Et ça a marché… la porte de la salle de bains est à nouveau parfaitement étanche.”

– Guido

5/5

Enkel att använda och vackert resultat

“La commande a été livrée snabbt et les instructions étaient claires. Il faut un peu de temps pour se familiariser avec l’application, mais après, c’est presque une seconde nature.”

– Piet

Produkter i vedett

Slutgiltiga stenkorgar

Quincaillerie för alla dina projekt för inredningsarbeten

Sedan 2010 erbjuder Epoxywinkel olika epoximaterial för bricoleur. Vårt sortiment är nu utökat och du kan besöka oss inte bara för en ny sol coulé, utan även för en ny epoxikonst.

Vi tillverkar våra egna produkter i vår fabrik i Apeldoorn. Spara ett öga på vår onlinebutik, för under de kommande åren kommer vi att utveckla oss ytterligare för att bli en riktig butik med möbler.

Vous rencontrez un problème Nous fournissons des vidéos d’instruction utiles sur la résine époxy shop TV et des blogs de bricolage sur notre site. Hitta inspiration till ditt nästa projekt här. Vår expert Swen är också tillgänglig för alla tillfällen via telefon på +31-85-620 70 90.

Fråga våra parkettägare
expert Swen

Mest sålda artiklar

Stora märken

Fast delivery

Home in a week

A brands only

Top quality guaranteed

Expert advice

More than 10 years of experience

All RAL colors

Extensive selection