Om Flowresin

“Din epoxybutik med ett personligt förhållningssätt”

Flowresin har varit specialist på epoxi, gjutna golv, golvbeläggningar och golvbeläggningar i över 10 år. År 2008 startade vi vår fabrik i Apeldoorn. Härifrån utvecklade vi epoxi och polyuretan för olika yrkesgrupper, som främst använde gjutna golv inom industrin.

Under årens lopp har det skett en förändring och gjutna golv har blivit alltmer populära i privatpersoners vardagsrum. Det blev snart uppenbart att det också fanns en efterfrågan från gör-det-självare. Vi förutsåg detta genom att installera Flowresin.

Passion för epoxi

Epoxi är en mycket mångsidig produkt. Och vi fortsätter att upptäcka möjligheterna med epoxi. En gång började vi leverera epoxi till golvspecialister. Gör-det-självare använder den nu för att applicera den på sina egna gjutna golv eller för att göra ett kreativt projekt med epoxi.

Nuförtiden ser vi mycket epoxi i de välkända trädstamsborden med en färgad epoxiflod i mitten. Vi samarbetar för närvarande med en epoxikonstnär, erbjuder epoxibåtreparationer och fortsätter att uppfinna nya sätt att applicera epoxi genom våra kunder.

I vår webbshop hittar du allt du behöver för att slutföra ditt epoxiprojekt själv, tillsammans med praktiska instruktionsfilmer. Vi är ett familjeföretag och arbetar uteslutande med entusiastiska och specialiserade medarbetare. Teamwork spelar en viktig roll i vår verksamhet för att uppnå bästa möjliga resultat för dig.

Nederländernas grönaste fabrik

Team Epoxywinkel har en passion för rättvisa, gröna produkter. Hållbara val blir allt viktigare, och därför gör vi medvetet val som har mindre inverkan på naturen.

Vi har till exempel utrustat vår byggnad med hållbar utrustning och LED-belysning för att minska energiförbrukningen. Vi använder också återvunnet papper och återanvändbara bläckpatroner för att minska vårt fotavtryck. Vi letar också efter hållbara alternativ vid tillverkningen av våra golv.

Vi är därför stolta över att vår produktion sker i vår egen fabrik, som är den grönaste i Nederländerna, så att vi kan garantera CO2-neutral produktion.

Leverantören av epoxynätet totalt

Som en riktig totalleverantör kan du kontakta oss för allt du behöver för ditt epoxiprojekt! Oavsett om du vill lägga ett gjutgolv själv, applicera en golvbeläggning eller reparera din båt, hittar du i vår webbshop praktiska totalpaket, enskilda produkter och tydliga instruktionsfilmer. Om du vill att arbetet ska utföras av en specialist står vår pålitliga partners kvalificerade specialister till din tjänst under hela processen.

Service från a till z

Den som inte har haft att göra med ett gjutgolv eller båtskador tidigare kan fortfarande ha frågor. Men även om du vill byta till ett pålitligt parti kan det fortfarande vara oklart. Vi känner till all utveckling på marknaden och kan ge dig utmärkta råd om alla typer av gjutna golv, golvbeläggningar, båtreparationer och gjuthartser. Vårt serviceinriktade tillvägagångssätt är därför en av anledningarna till att våra kunder återkommer till oss.

Engagerade specialister

Naturligtvis kan du hitta allt i vår webbshop för att installera ditt nya golv eller reparera din båt själv. I våra praktiska instruktionsfilmer förklarar vi hur du kan utföra hela processen själv. Och om du fortfarande inte kommer på det, är vi naturligtvis glada att kunna hjälpa dig!

Hantverk är mycket viktigt för oss och därför installerar vår partner alla gjutna golv för hand. Detta gör det möjligt för dem att göra justeringar i rätt tid för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta traditionella hantverk garanterar dig ett gjutgolv som kommer att se ut som nytt i många år framöver.

När de lägger ut ditt gjutgolv arbetar de med lager som gör att de kan härda väl mellan dem. Detta gör det möjligt att skapa ett mycket starkt och unikt gjutgolv som också är reptåligt och slitstarkt.

Flow Resin är inte bara för privatpersoner

Kvalitetslöfte för Flow Resin

Vårt kvalitetslöfte är något som vi lägger stor vikt vid. Epoxi är ett fantastiskt verktyg för att slutföra många projekt, men det kan kännas överväldigande att komma igång. Och det är där våra fantastiska instruktionsvideor kommer in i bilden. Här förklarar vi i detalj vilken epoxi du behöver och hur du arbetar med den.

Om du föredrar att lägga ut projektet på en specialist samarbetar vi med en mycket pålitlig partner som du kan anlita som entreprenör och genomförare. Har du frågor eller vet du inte vilken epoxi som är rätt för ditt projekt? De ger dig gärna råd om alla alternativ och fördelarna med varje gjutgolv.

Naturligtvis är de mycket duktiga på att lägga alla möjliga gjutna golv och de går först när du är 100 % nöjd. Du kan också förvänta dig bra tips för att hålla ditt golv vackert så länge som möjligt.

För företag och privatkunder

Flow Resin är inte bara för privatpersoner som vill lägga ett gjutgolv själva eller slutföra ett annat epoxiprojekt. Vi finns också till för företagskunderna! Om du vill uppgradera dina affärslokaler med ett helt nytt gjutgolv på mer än 100 m2 är vi din partner.

Vi gör en konkurrenskraftig offert med hänsyn till principen mer är mindre. Om du köper flera kvadratmeter blir det totala priset lägre. Därefter får du allt du behöver för att komma igång.

Vill du att hela projektet ska utföras av en specialist? Då vill vi hänvisa dig till vår pålitliga partner. Kontakta oss per telefon, gör en företagsförfrågan eller läs mer om rabatter för företagsprojekt.

Fast delivery

Home in a week

A brands only

Top quality guaranteed

Expert advice

More than 10 years of experience

All RAL colors

Extensive selection