Epoxy Shop Stenåldersbasen betong
BasBetong Basa/Sense 5m2
 182,95 Select options

BasBetong Basa/Sense 5m2

 182,95

Kies kleur
Kies hieronder je kleur
kronaertskocka
canvas-sv
hollaendsk-graa
flake-sv
flodhaest
loess-taupe
pitch-black-sv
raum-red-sv
rose-white-sv
sten

Grundbetong appliceras alltid i två olika skikt: grundbetong och sensommarbetong. Basbetong kan användas på många olika ytor, på väggar, golv och möbler. De två skikten kan appliceras med en gipskniv. Basa appliceras som första lager. Det är viktigt att basan fördelas jämnt över ytan för att få en jämn tjocklek. Hur basen appliceras avgör det slutliga utseendet på Basebeton. När det första lagret är tillräckligt torrt (handtorkat) kan det andra och sista lagret Basebeton appliceras. Detta skikt av Basebeton kallas för känsel. Samma gipskniv kan användas för att applicera känslan. Känslan är minimal. Detta lager skrapas så att säga över bassa. Passar endast för inomhusbruk.

För användning av Basebeton på golv krävs också BaseBeton Primer, BaseBeton Scratch Coat (Stone Age SA1010 Liquid 2K + SA1012 Powder), BaseBeton Eco-adhesiv och BaseBeton Coating. Om du har för avsikt att göra detta rekommenderar vi att du köper ett komplett BaseBeton-golvpaket på 10 m2 eller BaseBeton-golvpaket på 20 m2 med en attraktiv rabatt.

För användning av BaseBeton på väggar krävs endast BaseBeton Primer och Basebeton Coating. I detta fall är det också möjligt att köpa ett komplett BaseBeton Wall Package 5m2 eller BaseBeton Wall Package 10m2 med en attraktiv rabatt.

Ytterligare information

Vikt 5,4 kg
Stone Age Kleuren

Aluminium, brons, Canvas, Flake, flodhäst, guld, Holländsk grå, koppar, kronärtskocka, Löss Taupe, N/A, Pitch Black, Raum Red, Rose White, Rost, Stål, sten, Transparent

Vierkante meter

5 M2

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BasBetong Basa/Sense 5m2”