Mapei Eco Prim grip plus

 36,95 64,95

se Primer med låg emission som förbättrar vidhäftningen
se Förbättrar vidhäftningen av gips
se Lösningsfri

Ansökan

Universell, färdig primer för golv och väggar inomhus och utomhus. Eco Prim Grip kan användas för att förbättra vidhäftningen av nästan alla typer av cement-, gips- och kalkbaserad puts på underlag av betong, tegel, kompakterade betongblock, lättblock och gips. Eco Prim Grip är också lämplig för att förbättra vidhäftningen av lim för keramik, utjämning och utjämningsskikt på icke absorberande underlag, t.ex. keramik-, terrazzo- och naturstensgolv.

Exempel på tillämpningar:

  • Applicering av gips på underlag av betong, murverk etc.
  • Applicering av utjämnande och jämnande skikt på befintliga golv av keramik, terrazzo och natursten.
  • Applicering av keramiska golv och naturstensgolv på befintliga keramiska golv.

Tekniska egenskaper

Eco Prim Grip är en lösningsmedelsfri primer som består av syntetiskt harts i vattendispersion och utvalda inerta ämnen, med utmärkt vidhäftning, motståndskraft mot vatten och åldrande. Den skapar en grov vidhäftningsyta som är idealisk för puts, utjämnande och utjämnande lager; den garanterar utmärkt vidhäftning på släta eller dåligt absorberande ytor och den minskar och fördelar jämnt vattenabsorptionen på absorberande underlag. Efter torkning garanterar produkten en stark vidhäftning av cementbaserad puts eller olika underlag: betong, gasbetongblock, tegel, sten, gipsskivor, trä, keramik, metall, gips, gips osv. Eco Prim Grip är en färdig grå latex som är lätt att applicera med rulle eller pensel. Eco Prim Grip är obrännbar och har extremt låga utsläpp av flyktiga organiska föreningar (VOC). Produkten är därför helt ofarlig för dem som arbetar med den och för slutanvändarna i de rum där den används. Dessutom kan produkten lagras utan särskilda försiktighetsåtgärder.

Ansök på

Eco Prim Grip kan appliceras på underlaget med en rulle eller pensel. Så snart Eco Prim Grip är torr, kan man applicera putsen eller utjämningsskiktet. Den minsta väntetiden är 15-60 minuter, beroende på omgivande förhållanden och sugning av underlaget. Det är möjligt att applicera ett andra lager Eco Prim Grip långt efter att det första lagret har applicerats.

Förbrukning

Förbrukningen varierar mellan 0,20 och 0,30 kg/m2, beroende på underlagets sugförmåga.

Ytterligare information

Varumärke

Mapei

KGS verpakking

10.00 kg, 5,00 kg

Varumärke

Mapei

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Eco Prim grip plus”