Multi Cover Premium+ 1000 mm x 25 m broläggningsband

Multi Cover Premium+ 1000 mm x 25 m broläggningsband

 48,72

Kontrollera Antislipskikt
Kontrollera Stötdämpande
Kontrollera Lätt andningsbar (70gr/m2/24h)
Kontrollera Fukttätt toppskikt

Affärskund? Vi erbjuder en rabatt för stora beställningar. Läs mer här eller begär en offert direkt

Produkten

Multi Cover Premium+ är en självhäftande täckmatta för tillfälligt skydd av golv och trappor. Täckningsfleece består av två lager. Det halkfria underlaget är non-woven och försett med ett speciellt, fuktkänsligt limskikt. På så sätt sitter den alltid stadigt fast i golvet. Det översta lagret låter eventuella rester av ångor från golvet nedanför passera igenom. Filmen är fukttät uppifrån och ner. Tack vare det halkfria toppskiktet kan smuts inte tränga in. Multi Cover Premium+ skyddar golvet eller trapporna på ett snabbt och enkelt sätt.

Ansökan

Multi Cover Premium + ger ett säkert skydd för laminat, linoleum, kakel och trätrappor vid nybyggnation, renovering och underhåll. Tack vare den ånggenomsläppliga filmen är Multi Cover Premium + särskilt lämplig för golv som behöver andas lite efter installationen, t.ex. parkett-, keramik- och gjutgolv. Multi Cover Breathable är lämpligt för att täcka nylagda golv som kräver mycket hög ånggenomsläpplighet, t.ex. de flesta typer av natursten. Den har en ånggenomsläpplighet på 2000 gr/m2/24h.

Multi Cover Premium+ finns i flera olika storlekar. För att täcka målade eller lackerade trappor finns Multi Cover Premium+ i rullar på 80 centimeter. Denna storlek passar alla trappor som standard. Filmen sitter stadigt på plats tack vare det självhäftande bottenskiktet.

Egenskaper

Multi Cover Premium+ är ett särskilt behagligt material att använda tack vare kombinationen av non-woven täckmatta och folie. Den kan bearbetas enkelt och snabbt. Täckningsfiltet levereras i rullar med den halkfria mattan på utsidan. På så sätt kan golvet eller trappan täckas snabbt och enkelt.

Användning av Multi Cover Premium+ ger ett säkert skydd av golv eller trappor. Multi Cover Premium+ är stötdämpande och tål intensiv belastning. Det fukttäta toppskiktet är andningsbart på ena sidan, vilket gör att ett nylagt golv kan avdunsta bra utan att det påverkar härdningsprocessen eller ångutsläppen negativt. Det halkfria underlaget är självhäftande och sitter därför alltid stadigt på plats, vilket förhindrar att man halkar och snubblar. Multi Cover Premium+ kan återanvändas.

  • Enkel bearbetning
  • Stötdämpande
  • Lätt andningsbar (70gr/m2/24h)
  • Antislipskikt
  • Fukttätt toppskikt
  • Återanvändbar

Ytterligare information

Vikt 10 kg

Varumärke

Easydek

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Multi Cover Premium+ 1000 mm x 25 m broläggningsband”