Mapei Elastocolor Grondlaag 10KG

 123,95

kijk op Utmärkt isolering och en bra upphämtning
kijk op Fastställande av poederige och stoffiga undergrunder
kijk op Förvärv av nya betongoppletter

TILLPASSING

  • Fixering av poederige och stoffige undergrunder, såsom cementpleister och betonoppervlakken, alvorens dessa blir beskilderade med Elastocolor Paint.
  • Beskydd av det ännu icke-naturliga området för reparationsanläggningar i Mapegrout-linjen mot en snabb dämpning av vattenmängden på grund av zon och vind. Förutsättningar för tillämpningar
  • Vasthouden van oppervlaktestof door impregnering van zuigende oppervlakken, zoals pleisters op cement- en kalkbasis, asbestcementplaten en betongplattor.
  • Förhandlingar av betongplattor som är uppställda på produkter från Mapegrout-linjen, om dessa är uppställda på Elastocolor Rasante eller är beskyddade med Elastocolor Paint.
  • För nya betongplattor, som är nya, kan dessa produkter vara framställda med Elastocolor Rasante eller beskrivna med Elastocolor Paint.
  • Direct met Elastocolor Paint overschilderbare bescherming van het nog natte oppervlakte van pleisters en herstelmortels tegen een snelle verdamping van mengwater, die met name op zeer warme en winderige dagen in de plastische fase tot scheurvorming kan leiden.

EIGENSCHAPPEN

Elastocolor Primer är ett användbart fixermedel på basis av konstharsen i ett oplosmiddel, enligt en formel som utvecklas i MAPEIs forskningslaboratorium. Tack vare dess egenskaper är Elastocolor Primer lätt att applicera i den naturliga undergrunden och ger en utmärkt isolering och ett bra stöd för att få en bra kontakt med huden. Elastocolor Primer kan inte användas som ett medel för att hantera ännu inte använda sig av en massa av återställningsmorteller från Mapegrout-linjen och pleister på cement- och kalkbasis, eftersom det inte är nödvändigt att använda Elastocolor Primer för att få Elastocolor Paint, eftersom det inte är möjligt att påverka hejningen av färgen på underlaget. Om Elastocolor Primer används som fixermedel på redan utlagda ytor, kan Elastocolor Paint användas 5-6 timmar (vid +20 °C) för att beskydda dem. Om produkten används som ett medel för handel med varor, måste minst 3 veckor gå åt till att kontrollera att den inte är för gammal för att kunna användas. Elastocolor Primer uppfyller normerna UNI 8657 och UNI 8658 för nabehandlingsprodukter.

AANBRENGEN

Används som fixermedel för att skölja för att få en bra yta för att få en bra och solid yta med Elastocolor Primer. Verwijder alla vuil, stof, vet, olie och zoutuitslag door droog of nat te gritstralen of gewoon met een hogedrukreiniger. Olie och vet kunnen uitstekend worden verwijderd med varmt vatten eller stoom. Låt undergrunden vara helt och hållet torr. Beredningen av produkten Elastocolor Primer är klar för användning. Aanbringen av produkten Elastocolor Primer kan med vanliga tekniker användas: med en kwast, rol eller spuit. En låg volstat för en effektiv impregnering. Därefter måste den nya produkten Elastocolor Primer läggas in. För att få tillgång till Alvorens Elastocolor Primer måste man ta bort ett område med en strikbord på den dödliga versen. Zo worden oneffenheden weggewerkt en blir en textuur verkregen waarop rechtstreeks Elastocolor Paint kan bli aangebracht. Beredningen av produkten Elastocolor Primer är klar för användning och får därför aldrig användas tillsammans med oplosmiddelen. Applicera produkten Breng Elastocolor Primer direkt på gladstrijken med en handpump eller en persluchtpump. Reinigen Kwasten, rullar och spuitgereedschap kunnen innan produkten är torr, met terpentine worden gereinigd.

VERBRUIK

Används som fixermiddel: 100-150 g/m2, beroende på porositeten i underlaget. Används som nabehandelingsmedel: 110-150 g/m2.

Ytterligare information

Vikt 10 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Elastocolor Grondlaag 10KG”