Mapei Silancolor Primer Plus

Mapei Silancolor Primer Plus

 34,95

kijk op Bestånd mot tillväxten av schimmels och alger
kijk op För inomhus- och utomhusoppervlaken
kijk op Toepasbaar på absorberande undergrunder och bevordert en bra hechting

TILLPASSING

Silancolor Primer Plus är en primer på silaan- och siloxanbasis i vattenmulsie som används för att göra den lämpligaste undergrunden för att den ska kunna användas för att skrubba med hjälp av Silancolor Plus-produkter. Dessutom är Silancolor Primer Plus beständigt mot tillväxten av schimmels och alger.

Silancolor Primer Plus utgör grunden för Silancolor Plus-systemet för skydd av muren.

Silancolor Primer Plus skyddar helt och hållet från början av verfcyklingen och hjälper till att eliminera orsakerna till skada på muren, som orsakas av tillväxt och spridning av alger och schimmels.

Förutsättningar för tillämpningar

Basisvoorbereiding, vóór het schilderwerk, van gevels die door algen en schimmels beschadigd zijn, of voor oppervlakken waar afzetting van dit slags mikroorganismen måste vara voorkomen.

TEKNISKA EGENSKAPER

Silancolor Primer Plus utgör tillsammans med de färgade avverksprodukterna i Silancolor Plus-sortimentet ett system för att täcka inomhus- och utomhusbeläggningar. Det garanterar ett brett skydd mot inarbetning av kemiska ämnen, UV-strålar och vätska, med bibehållande av de ademende egenskaperna hos undergrunden och utvecklingen av en vattenavstötande låg. Det ger även skydd mot mikroorganismer som skadar och förorenar muren i byggnader.

Silancolor Primer Plus är en primer på silaan- och siloxanbasis i vattenfast dispersion som är mycket bra.

Silancolor Primer Plus används på absorberande undergrunder och ger ett bra resultat.

Silancolor Primer Plus är reukloos och innehåller inga oplosmiddelen, vilket gör att den är lämplig för tillämpningar i slutna eller dåligt givna rum. Silancolor Primer Plus innehåller ett anti-schimmel- och algenmedel.

VERBRUIK

Det är mycket viktigt att det finns en bra inställning till den nya undergrunden. Under normala förhållanden är det verbruik doorgaans 0,10 tot 0,30 kg/m2.

Ytterligare information

Produkt översatt

0

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mapei Silancolor Primer Plus”